» Pėrshėndetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
Fri 17 Feb 2017, 10:34 nga Dardania

» Gėzuar Festat e Fund Vitit
Thu 29 Dec 2016, 19:02 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 13 Dec 2016, 16:58 nga albi

» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

8 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 8 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154063 artikuj v 4861 temat


Naki (9125)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3376)
 
Adisa (3282)
 


Shani Pallaska

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Shani Pallaska

Mesazh nga Dardania prej Thu 23 Apr 2015, 00:52

Shani Pallaska ishte aktor kosovar i teatrit, filmit televiziv, dhe ekranit tė madh. Ai u lind nė Gjakovė mė 1928, por artin e tij e pėrkreu nė Teatrin Krahinor tė Prishtinės (TKP) dhe nė studion filmike Kosovafilmi. Bashkė me aktorėt Abdurrahman Shala, Istref Begolli dhe Muharrem Qena, Shaniu ishte pionier i aktrimit kosovar. Pas suksesit nė Kosovė, Shaniu morri pjesė edhe nė projekte filmike nė pjesė tjera tė ish-Jugosllavisė. Vdiq nė Prishtinė mė 13 janar 1999.
Filmografia
Era e mollės (1995) (Video)
Tre vetė kapėrcejn malin (1981) (TV)
Gjurmėt e bardha (1980)
I ikuri (1980) (TV)
"Kur pranvera vonohet" (1980) (Mini seri televizive)
"Era e Lisi" (1979) (Mini seri televizive)
Epoka para gjyqit (1978) (Dramė televizive)
Poseta u noci (Vizite nė Natė) (1978)
Duke pritur Godon (1977)
E kafshoja terrin (1977) (TV)
Crveni udar (Sulmi i Kuq) (1974)
Hleb (Bukė) (1973) (TV)
Si tė vdiset (1972)
Tė ngujuarit (1971) (TV)
Uka i Bjeshkėve tė Nemura (1968)
Kapedan Lleshi (1960)
Atje ku nuk lind dielli (1996)

firma.................................................................................................................................................................................
Kjo ėshtė Jeta....Nuk Rritesh pa u Lėnduar....Nuk Mėson pa u Rrėzuar....Nuk Arrin Suksese pa Dėshtuar....
avatar
Dardania
Admin

Shteti : Gjermani
Postime : 2129
Kyējet nė forum : 10058
Regjistruar mė : 08/11/2010
Profesioni : Cia.... :)

http://www.dardania.msnboard.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi