» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Dashuria Para dhe mbas martesave...
Tue 11 Oct 2016, 00:12 nga Naki

» Barcoleta
Tue 11 Oct 2016, 00:10 nga Naki

0 Pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154059 artikuj v 4861 temat


Naki (9124)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3374)
 
Adisa (3282)
 


Liza Laska

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Liza Laska

Mesazh nga Dardania prej Wed 22 Apr 2015, 20:19


Liza Laska lindi mė 6 shkurt tė vitit 1926 nė Vlorė, Shqipėri, ėshtė aktore shqiptare qė mban titullin "Artiste e merituar".
Filmografia
Njė ditė e mrekullueshme (2002)
Vdekja e burrit, (1991)
Kthimi i ushtrisė sė vdekur, (1989)
Familja ime, (1987) .... Teta Kalina
Dhe vjen njė ditė, (1986)...Nena e Llano Bletes
Gurėt e shtėpisė sime (1985)
Vendimi, (1984) si nėna
Dritat e qytezės, (1983)
Nė prag tė lirisė, (1981)
Plumba perandorit, (1980)
Liri a vdekje, (1979)
Gunat mbi tela, (1977)
Lulekuqet mbi mure, (1976)...shėrbyese e Strehes Vorfnore
Dimri i fundit, (1976)
Shtigje lufte, (1974)
Brazdat, (1973)
Malet me blerim mbuluar, (1971)

firma.................................................................................................................................................................................
Kjo ėshtė Jeta....Nuk Rritesh pa u Lėnduar....Nuk Mėson pa u Rrėzuar....Nuk Arrin Suksese pa Dėshtuar....

Dardania
Admin

Shteti : Gjermani
Postime : 2128
Kyējet nė forum : 9727
Regjistruar mė : 08/11/2010
Profesioni : Cia.... :)

http://www.dardania.msnboard.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi