» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Dashuria Para dhe mbas martesave...
Tue 11 Oct 2016, 00:12 nga Naki

» Barcoleta
Tue 11 Oct 2016, 00:10 nga Naki

6 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 6 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154059 artikuj v 4861 temat


Naki (9124)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3374)
 
Adisa (3282)
 


Rikard Ljarja

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Rikard Ljarja

Mesazh nga Dardania prej Wed 22 Apr 2015, 15:56


Rikard Ljarja lindi mė 1 prill 1943 nė Shkodėr, ėshtė njė aktor i teatrit dhe kinemas shqiptare.

Mė 1960 mbaroi maturėn nė Shkodėr kurse mė 1965 diplomoi nė Shkollėn e Lartė tė Aktrimit ("A. Moisiu"), Tiranė.

Pėr tetė vite pas diplomimit punoi aktor i teatrit nė Teatrin "Migjeni" nė Shkodėr. Prej 1973 deri 1996 ai ishte aktor, skenarist dhe regjisor i filmave tė prodhuar nga kinostudiot. Prej 1996 deri 2002, kur doli nė pension, ishte drejtor artistik nė televizionin publik shqiptar.
Filmografia
Viktimat e Tivarit (1996)
Fletė tė bardha - (1990)
Pesha e kohės - (1988) Kryetari
Rrethi i kujtesės - (1987) Mjeku
Nė prag tė jetės - (1985)
Pranverė e hidhur - (1985)
Radiostacioni - (1979) Komisari
Nė pyjet me borė ka jetė - (1978) Luka
Ilegalėt - (1976)
Nė fillim tė verės - (1975)
Rrugicat qė kėrkonin diell - (1975) Gaqo Tipografi
Rrugė tė bardha - (1974) Deda
Shpėrthimi - (1974)
Ndėrgjegja - (1972) Fitimi
Yjet e netėve tė gjata - (1972)......xhandari
Kur zbardhi njė ditė - (1971) Komisari
Plagė tė vjetra - (1968).......Naimi
Gadhnjim mbi vdekjen - (1967)..Perlati
Duel i heshtur - (1967)
Komisari i dritės - (1966) Dritan Shkabaj
Regjisor
Pesha e kohės - (1988)
Kur hapen dyert e jetės - (1986)
Fundi i njė gjakmarrjeje - (1983)
Dita e parė e emrimit - (1981)
Sketerre 43 - (1980)
Radiostacioni - (1979)
Nė pyjet me borė ka jetė - (1978)
Skenarist
Pesha e kohės - (1988)
Kur hapen dyert e jetės - (1986)

firma.................................................................................................................................................................................
Kjo ėshtė Jeta....Nuk Rritesh pa u Lėnduar....Nuk Mėson pa u Rrėzuar....Nuk Arrin Suksese pa Dėshtuar....

Dardania
Admin

Shteti : Gjermani
Postime : 2128
Kyējet nė forum : 9721
Regjistruar mė : 08/11/2010
Profesioni : Cia.... :)

http://www.dardania.msnboard.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi