» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Dashuria Para dhe mbas martesave...
Tue 11 Oct 2016, 00:12 nga Naki

» Barcoleta
Tue 11 Oct 2016, 00:10 nga Naki

4 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 4 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154059 artikuj v 4861 temat


Naki (9124)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3374)
 
Adisa (3282)
 


Antoneta Papapavli

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Antoneta Papapavli

Mesazh nga Dardania prej Wed 22 Apr 2015, 14:00



Antoneta Papapavli lindi nė Pėrmet mė 17 shkurt tė vitit 1938, ėshtė aktore e njohur shqiptare.

Kreu studimete larta nė ILA, dega e dramės dhe u emėrua aktore nė Teatrin Popullor mė 1964. Ka interpretuar mbi 50 role nė TP, ka mbi 20 vjet karrierė artistike si dhe nė 16 role nė filmin artistik shqiptar.

Nė Teatrin Popullor veēohen rolet e Afrovitit “Karnavalet e Korēės”, Cuca “Cuca e maleve”, Drita “Drita”, Mara “Toka jonė”, Deizi “Arturo Ui”, Bajamja “Fytyra e dytė”, Ledi Milford “Intrigė dhe dashuri”, Adela “Shkėlqimi dhe rėnia e shokut Zylo”, Gjyshja “Hijet e natės”, etj. Doli nė pension nė tetor 1985. Ka afro 30 vjet qė nuk ėshtė ngjitur nė skenė, pėr arsye shėndetėsore.

Pėr aktivitetin e saj artistik ėshtė nderuar me titullin "Artiste e Merituar".

Ndahet nga jeta, shtator 2013.
Filmografia
Kur ndahesh nga shokėt (1986) ... nėna e Zanės
Kur hapen dyert e jetės (1986) ... nėna e Lizės
Hije qė mbeten pas (1985) ... Sania, nėna e Marjetės
Nxėnėsit e klasės sime - (1984) ... Vangjelia, bashkėshortja e Kristoforit
Apasionata (1983) ... Profesorja e Mirės
Shoqja nga fshati (1980) ... Lefka
Si gjithė tė tjerėt (1981) ... nėna e Jetės
Kėrcėnimi (1981) ... Marina, nėna e Emės
Pėrtej mureve tė gurta - (1979)...nena e Asimesė
Ata ishin katėr (1977) ... Anėtarja e Kėshillit
Pėrballimi (1976) ... Klea
Komisari i dritės (1966) ... Ngjela
Shoku ynė Tili (1981) ... Drejtoresha e shkollės
Tinguj lufte (1976) ... E shoqja e Galipit
Role ne Teater
Karnavalet e Korces ( ) ... Olimbia
Cuca e maleve ( ) ... Cuca
Toka jone ( ) ... Mara
Arturi Ui ( ) ... Deizi
Fytyra e dyte ( ) ... Bajamja
Intrige dhe dashuri ( ) ... Ledi Milford
Shkelqimi dhe renia e shokut Zylo ( ) ... Adela
Hijet e nates ( ) ... Gjyshja
Pallati 176 ( ) ... mamaja e Elses

firma.................................................................................................................................................................................
Kjo ėshtė Jeta....Nuk Rritesh pa u Lėnduar....Nuk Mėson pa u Rrėzuar....Nuk Arrin Suksese pa Dėshtuar....

Dardania
Admin

Shteti : Gjermani
Postime : 2128
Kyējet nė forum : 9709
Regjistruar mė : 08/11/2010
Profesioni : Cia.... :)

http://www.dardania.msnboard.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi