» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Dashuria Para dhe mbas martesave...
Tue 11 Oct 2016, 00:12 nga Naki

» Barcoleta
Tue 11 Oct 2016, 00:10 nga Naki

4 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 4 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154059 artikuj v 4861 temat


Naki (9124)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3374)
 
Adisa (3282)
 


Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Faqja 5 e 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 31 May 2010, 16:54

e zgjuar e shoqerueshme me te gjithe

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 16:55

E dashur dhe e respektuar

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 31 May 2010, 17:02

E qete edhe e rrespektuar

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 17:04

E respektuar

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 31 May 2010, 17:05

shum aktive shum e komunikuar

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 17:07

Me plot dashuri

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Adisa prej Mon 31 May 2010, 17:54

plot respekt

Adisa

Postime : 3282
Kyējet nė forum : 10720
Regjistruar mė : 10/02/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 21:12

kam shum rrespekt dja kesaj vajze

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Geri prej Tue 01 Jun 2010, 00:11

Kam degju per kete djal.. Ecen shum me kohen.
Duhet te mundohet te krijoj iher shoqeri me pas miqesi e me von dashuri.

Gjithesi antar i Hapesira e Qiejve Shqiptare.

Geri
Admin

Shteti : Ne zemer te forumit
Postime : 7161
Kyējet nė forum : 14451
Regjistruar mė : 16/08/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Interesant prej Tue 01 Jun 2010, 09:05

Geri nje person shume i vecant ne shoqerine tone , cun i nderuar, i menqur dhe shume miqesore. Njeri me nje karakter dhe moral te larte.

Interesant

Shteti : Pejė
Postime : 4173
Kyējet nė forum : 12122
Regjistruar mė : 02/03/2008
Profesioni : Jurispodenca

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kotelja prej Tue 01 Jun 2010, 09:48

Shembull i shkelqyer per te gjithe ne.

firma.................................................................................................................................................................................
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Shteti : Nen rrenojat e dashurise!
Postime : 3135
Kyējet nė forum : 12155
Regjistruar mė : 04/06/2007
Profesioni : Viktoriane

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 10:50

Bukuria e fjlave qe flet respekt

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 11:57

vegel e gjith kujt

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 11:59

Mos e nenqmo veten me shume!

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Interesant prej Tue 01 Jun 2010, 12:03

Vet pseudonimi i saj tregon karakterin e saj, nje vajze e mbare me shkrime precize dhe te sakta, nje mike e mire, dhe nje vajze shume simpatike.

Interesant

Shteti : Pejė
Postime : 4173
Kyējet nė forum : 12122
Regjistruar mė : 02/03/2008
Profesioni : Jurispodenca

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 12:05

E Dashuruar Today at 11:59 am
Mos e nenqmo veten me shume!

vajz e re ama sjelljet shum provokative

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 12:07

Interesant Today at 12:03 pm

Vet pseudonimi i saj tregon karakterin e saj, nje vajze e mbare me shkrime precize dhe te sakta, nje mike e mire, dhe nje vajze shume simpatike.


Nuk kam qka te tham kur dihet se qfar njeri je me shum vler , Respekt Interesanti

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 12:13

Do te editohet cdo postim jo real, larg ofenimeve dhe problemeve .

Interesant

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 12:21

Pranoje keshillat nga te tjeret


Respekt kushtrim

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 12:28

sa mir asht me postu ne ket forum ama kur ka shoqri te mir si asht ***** dhe kjo vajza antare e re ne forum

Nuk ke nevoj te permendesh emrin tim askund ne asnje teme as per te mire as per te keq ( Interesanti )

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 12:31

Mundohu t'i njohesh njerezit me mire ...?!

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 12:37

mendohu te sillash ahtu si teka hije se je shqipatare dhe sidomos je hy ne nje forum shum te mir se ky forum ka shoqri te mrekullushum dhe nuk e merito me kto sjellje provokative po te lutem rrespekto te tjert se ne te gjith tekem pranu ne shori po dhe tekem rrespektu .

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 12:45

Kushtrimi2 shkruajti:mendohu te sillash ahtu si teka hije se je shqipatare dhe sidomos je hy ne nje forum shum te mir se ky forum ka shoqri te mrekullushum dhe nuk e merito me kto sjellje provokative po te lutem rrespekto te tjert se ne te gjith tekem pranu ne shori po dhe tekem rrespektu .


Nisem nga ajo qe shoh-lexoje.
Mos hyn ne lum kur e din se eshte i pa kaluheshem.


Po shof sa ka shoqri mjaft me karakter te lart ne ket forum andaj bohu dhe Ti Kushtrim vetvetja ok.


Sa per respekt kush do me respektoj do e respektoj ...kush ska respekt ne ket shoqri te kategoris te lart... aspak nuk do kem respekt ne ty kushtrim asgjo me shum bohu i menqur pak ok.

Te pershendes

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 12:50

un per ty nuk dote medoj si je ende antare ne forum per nje arsye se perj keti momenti nuk dote sho si posto se pse ti shum mir poj zbato udhzimet e hyja ama sinqerisht ti nuk e merito rrespektin nga un dhe kur nuk dote kesh

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 12:57

Kushtrimi2 shkruajti:un per ty nuk dote medoj si je ende antare ne forum per nje arsye se perj keti momenti nuk dote sho si posto se pse ti shum mir poj zbato udhzimet e hyja ama sinqerisht ti nuk e merito rrespektin nga un dhe kur nuk dote kesh

Te uroj rezultate te mira

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Tue 01 Jun 2010, 13:05

pa koment

Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9112
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Tue 01 Jun 2010, 17:07

gabon gjithmon edhe i erdhi fundit ..mer pushim tani se ke nevoje...anetare qe duhet te mesoj te shikoj punen e vet po se ben asnjehere gabon

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Tue 01 Jun 2010, 17:10

ndjek ligjin e jo Maliqin kjo

Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13294
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Vizitor prej Tue 01 Jun 2010, 17:12

E sinqert nje shoqe qe ja vlen shoqeria e saj dhe Miqesia e ndroht qe te ofron

Vizitor
Vizitor


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Tue 01 Jun 2010, 17:13

kete e kemi Pejane,e mrekullueshme dhe mike e mire

Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13294
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Tue 01 Jun 2010, 17:27

Goce me te gjitha te mirat si mungon asgje

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Tue 01 Jun 2010, 17:31

na shaj pak mi na shaj

e shkathet,shum komunikuese me te gjithe,megjithse nganjehere ma nxin jeten dreqja,po shtrige hesapi bre

Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13294
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Tue 01 Jun 2010, 17:40

haha pse ori te shaj eshte e vertet mi dreq eshte gjyshe me pelevreke si puna ime haha

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Tue 01 Jun 2010, 20:39

se cka dicka kjo e na ben per vete oj gjyshe pelevreket mu grisen mua,pelevreke te tjera ke

Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13294
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Tue 01 Jun 2010, 21:05

Respekt per ty

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Wed 02 Jun 2010, 13:22

Nuk e njoh akoma po duket e shoqerueshme

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 15855
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Vizitor prej Wed 02 Jun 2010, 13:24

e njoh mir ket klea kem qen bashk ne nje forum par disa muaj

Vizitor
Vizitor


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Wed 02 Jun 2010, 13:29

Respekt

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Naki prej Wed 02 Jun 2010, 13:33

Nje goce me nje kulture te larte dhe me cilesi te shkelqyera. I nderuar qe eshte pjese e kesaj faqe

firma.................................................................................................................................................................................
Ju lutem rrespektoni rregulloren. » kliko kėtu «:
Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet.

Naki
Webmaster

Shteti : Republika e Kosovės
Postime : 9124
Kyējet nė forum : 17497
Regjistruar mė : 29/05/2007

http://www.nasergashi.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Wed 02 Jun 2010, 13:37

Njeri me karakter te lart e respektoj sepse eshte me vite te larta sikur te kem agje si thojni ju ne kendej i thuajm minxha keshtu qe Respekt per ty i nderuar

E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 9943
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Sponsored content Today at 19:14


Sponsored content


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Faqja 5 e 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi