» Pėrshėndetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
Fri 17 Feb 2017, 10:34 nga Dardania

» Gėzuar Festat e Fund Vitit
Thu 29 Dec 2016, 19:02 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 13 Dec 2016, 16:58 nga albi

» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

11 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 11 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154063 artikuj v 4861 temat


Naki (9125)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3376)
 
Adisa (3282)
 


Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Faqja 4 e 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Sun 30 May 2010, 14:56

e sjellshme e dashur
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Vizitor prej Sun 30 May 2010, 16:16

E gjuan gurin dhe fshef doren.
Burr qe kercenon Femra.

Vizitor
Vizitor


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Sun 30 May 2010, 17:55

serioze,di te jete shoqe e vertet,dhe smerret me thashetheme
avatar
Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13894
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Sun 30 May 2010, 18:07

e mire
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Sun 30 May 2010, 18:08

e dashuruar thote
avatar
Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13894
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Sun 30 May 2010, 18:10

Po jam e dashuruar e fejuar


Shum e dashur
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Arjana prej Sun 30 May 2010, 18:34

te trashegoheni e ne kokat tona beqareve

komunikuese
avatar
Arjana

Shteti : diku e humbur
Postime : 3724
Kyējet nė forum : 13894
Regjistruar mė : 26/09/2009
Profesioni : Studente

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Sun 30 May 2010, 18:37

thnx

E shoqrushme
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Sun 30 May 2010, 19:04

Me duket e njohur po rrespekte per te

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 16455
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Sun 30 May 2010, 22:39

kjo siper asht femer gjenijale dhe un shum e qmoj
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Vizitor prej Sun 30 May 2010, 22:45

I thot vetit burr qe kecenon Femrat

Vizitor
Vizitor


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Bruneta prej Sun 30 May 2010, 22:59

E zgjuar shume


Edituar pėr herė tė fundit nga ZEMRUSHJA nė Sun 30 May 2010, 23:04, edituar 1 herė gjithsej

firma.................................................................................................................................................................................
DO TE NDIQJA ME KNAQESI RRUGEN E ZEMRES...NESE DESTINACIONI I SAJ NUK DO ISHTE LENDIMI
avatar
Bruneta

Shteti : Brėnda kapilarėve tė gjakut tėnd
Postime : 2723
Kyējet nė forum : 11863
Regjistruar mė : 07/03/2009
Profesioni : Gjinekologe

http://www.nasergashi.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Sun 30 May 2010, 23:01

llokume zemer e imja
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Bruneta prej Sun 30 May 2010, 23:02

Sahpirti im

firma.................................................................................................................................................................................
DO TE NDIQJA ME KNAQESI RRUGEN E ZEMRES...NESE DESTINACIONI I SAJ NUK DO ISHTE LENDIMI
avatar
Bruneta

Shteti : Brėnda kapilarėve tė gjakut tėnd
Postime : 2723
Kyējet nė forum : 11863
Regjistruar mė : 07/03/2009
Profesioni : Gjinekologe

http://www.nasergashi.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Sun 30 May 2010, 23:05

zemrushja asht shpirti i im
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Aristogata prej Sun 30 May 2010, 23:34

njeri i mrekullueshem :puthje:

firma.................................................................................................................................................................................
Dashuria endrra shpresa
ke te zgjidhja nga te tria
dhe nje nate lotin pyeta
mu pergjigj DASHURIA
avatar
Aristogata

Shteti : Tirane
Postime : 683
Kyējet nė forum : 9532
Regjistruar mė : 08/06/2009
Profesioni : business lawyer

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Vizitor prej Mon 31 May 2010, 05:22

Inteligjente

Vizitor
Vizitor


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Interesant prej Mon 31 May 2010, 10:14

Nje mjeke e mire e se ardhmes , ( lum une sa me fat qe kam mjeke nje komshi )
avatar
Interesant

Shteti : Pejė
Postime : 4173
Kyējet nė forum : 12722
Regjistruar mė : 02/03/2008
Profesioni : Jurispodenca

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:13

Aristogata shkruajti:njeri i mrekullueshem


nje vajz gjenijale ajo meret me poezi me shkens e jo me gjona kote

( Kujdes- Nese nuk don te i pergjigjesh parafolsit, atehere prit derisa dikush tjeter poston qe te pelqen ty e pastaj jap mendimin e duhur ne vendin e duhur, perndryshe do i editoj shkrimet jasht temes ! ( Interesant )
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:15

I nderuar kushtrim mos ju pergjigje para folsit qe ka dhen opinjonin tuaj por pergjigju personin siper qe ke Interesantin ok

Respekt per ty kushtrim
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:33

nje person se un nuke njoh po si do qoft po mundhet te te jen ne staf
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:36

Esht i mire dhe se nuk e njoh duket
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:41

ishte plot koplimente dhe un e falemenderoj shum po ishte mir ti dhe un te postojm si antar te forumit besoj se po kuptohemi
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:44

Jam duke postuar si antar e forumit pa nje kok interesi

Kushtrim respekt per ty djalo vec mundohu te jesh i mire me te gjith ok
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Besi prej Mon 31 May 2010, 12:52

Aktive dhe nuk duket qe i sheh gjerat vetem nga njeri kend.
avatar
Besi

Postime : 1349
Kyējet nė forum : 9767
Regjistruar mė : 20/11/2009

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:53

un per ty kam shkru dhe ma heret besoj se eke lezu po citoj ket antare nuk e njoh po e rrespektoj mbaroj citati, dhe un mete gjith ne forum mundohem tej om mir
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:54

i kuptueshm
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:55

kam rrespekt
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:56

Je i mire
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 12:58

je e bukur ne shi hahaha
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Besi prej Mon 31 May 2010, 12:58

Kushtrimi2 shkruajti:un per ty kam shkru dhe ma heret besoj se eke lezu po citoj ket antare nuk e njoh po e rrespektoj mbaroj citati, dhe un mete gjith ne forum mundohem tej om mir

Me pate lodhe para nje kohe duke thene se "te njohe shume mire Besi..."e tani thua te kunderten se" nuk te njoh"!Shtine ne funksion ate pjese te duhur qe e ke ne koke,se po dukesh sikur me qene astret i shtate shtepive.

E keqja vetvetes.
avatar
Besi

Postime : 1349
Kyējet nė forum : 9767
Regjistruar mė : 20/11/2009

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 12:59

Po flas per besin dhe pse nuk e njoh por me dket njeriu i mire respekt per ti lal
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 13:02

ty besi nuk pote kuptoj fare ose eki gabim ose je i porositun mem provoku po besoj se ski fare arsye
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Besi prej Mon 31 May 2010, 13:40

Nuk e bejne te gjithe njerezit punen qe e beni ju,qe jeni vegel e tjeter kujte.Une me perpara heq dore nga gjithcka nga kjo jete,sesa te behem vegel e tjeter kujte.
Njeri nga ata qe nuk lexon asgje,as postimet ketu,thjeshte shkruan ne ate menyre sic kercen pula pa kry.
avatar
Besi

Postime : 1349
Kyējet nė forum : 9767
Regjistruar mė : 20/11/2009

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kushtrimi2 prej Mon 31 May 2010, 13:44

ty besi te paskan njoftu gabim si dhe postin tim si e kuptove ashtu gabim po shoki me iant si ta imponon dikush tjeter nuk postohet
avatar
Kushtrimi2

Postime : 1625
Kyējet nė forum : 9712
Regjistruar mė : 18/02/2010

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 13:46

Njeri qe nuk egziston
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 31 May 2010, 16:46

Nuk e njoh me njeh mua shum mire edhe pse me njeh ska gje

rrespekte per te

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 16455
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 16:49

Ska rendesi klea me njef dhe ti mua si do qoft kam respekt per ty shum
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 31 May 2010, 16:50

duket e kulturuar

Kle@Love

Shteti : Durres
Postime : 6659
Kyējet nė forum : 16455
Regjistruar mė : 15/01/2009
Profesioni : Arkitekte

http://www.klealove.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga E Dashuruar prej Mon 31 May 2010, 16:52

E mire shum
avatar
E Dashuruar

Shteti : Tetove
Postime : 2236
Kyējet nė forum : 10543
Regjistruar mė : 20/05/2010
Profesioni : Frizer (Salon Sun Shine)

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Opinioni juaj per anetarin/ anetaren

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Faqja 4 e 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi