» Tė ndryshme
Tue 11 Oct 2016, 18:45 nga Elona

» Lodhja nga ata qė dikur i vlersoje...
Tue 11 Oct 2016, 00:15 nga Naki

» Kosovari ne Londer
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Te doktori...
Tue 11 Oct 2016, 00:13 nga Naki

» Dashuria Para dhe mbas martesave...
Tue 11 Oct 2016, 00:12 nga Naki

» Barcoleta
Tue 11 Oct 2016, 00:10 nga Naki

4 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 4 vizitorė :: 1 Bot

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2899 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri dashuri_dhe_zjarr

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154059 artikuj v 4861 temat


Naki (9124)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3374)
 
Adisa (3282)
 


Margarita feston ditėlindjen e 120

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Margarita feston ditėlindjen e 120

Mesazh nga Kotelja prej Mon 15 Jun 2009, 08:26

Ju pėlqejnė picat? Cila ėshtė e preferuara? Nėse ėshtė Margarita atėherė do tė duhej tė kremtoni- kjo mbretėreshė e picave, siē e quajnė kremton 120 vjetorin kėtė javė! Margarita bėnė pjesė nė specialitetet mė tė njohura italiane, e u krijua kur mbretėresha italiane, Margarita Savoy dėshiroi qė tė provonte ushqimin popullor-picėn. Andaj nė pallat erdhi pica-mjeshtėri mė i mirė nga Napoli, Raffaelo Bradi i cili pėrgatiti picėn me ngjyrat e flamurit tė ri italian: domate tė kuqe, djathi i bardhė mozzarela dhe fletė e gjelbra tė borzilokut. Dhe ja!


Receta:

Pėrbėrja pėr brumė:

- 500 gramė miell
- njė paketim i vogėl me tharmė
- pak kripė
- pak ujė tė vakėt

Pėrbėrja pėr fil:

- 300 gramė domate tė freskėta
- 300 gramė djathė mozzarela
- 1 lugė vaj ulliri
- origano, borzilok, dhe kripė sipas shijes

Pėrgatitja:

Pėrzieni masėn pėr brumė, derisa tė forcohet dhe lini tė qėndrojė nė vend tė ngrohtė. Kur brumi shtohet, tėrhiqeni me trashėsi pėrafėrsisht sa gishti, lyeni me vaj ulliri dhe vendoseni nė tepsi tė lyer. Brumi mbulojeni me rrathė nga domatet dhe copėzat e djathit, hidhni krip. Piqeni rreth 30 minuta nė 220 gradė. Picės sė pjekur shtojini mėlmesa, origano dhe borzilok.

firma.................................................................................................................................................................................
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Shteti : Nen rrenojat e dashurise!
Postime : 3135
Kyējet nė forum : 12155
Regjistruar mė : 04/06/2007
Profesioni : Viktoriane

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi