» Cila ėshtė miqėsia sot?
Fri 09 Feb 2018, 19:49 nga edvini084

» Dua te Them..
Thu 08 Feb 2018, 21:37 nga edvini084

» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
Thu 08 Feb 2018, 20:56 nga edvini084

» Njė Ditė ...
Sun 04 Feb 2018, 23:20 nga Dardania

» Opinioni juaj per anetarin/ anetaren
Sun 04 Feb 2018, 23:19 nga Dardania

» A ka delja ose dhija dhembet e pare siper ?
Wed 31 Jan 2018, 19:25 nga edvini084

10 pėrdorues nė linjė: 0 anėtarė 0 tė fshehur 10 vizitorė

Asnjė

Shiqo lokacionet nė hartė


Numri Rekord i pėrdoruesve nė linjė ishte 484 mė Sun 08 Mar 2015, 12:48
Forumi ka 2900 anėtarė tė regjistruar
Anėtari mė i ri EriAjv

Anėtarėt e kėtij forumi kanė postuar 154077 artikuj v 4863 temat


Naki (9126)
 
Geri (7161)
 
lolita (6766)
 
Annika (6751)
 
Kle@Love (6659)
 
Voglushja (4385)
 
Interesant (4173)
 
Arjana (3724)
 
albi (3377)
 
Adisa (3282)
 


Margarita feston ditėlindjen e 120

Shko poshtė

Margarita feston ditėlindjen e 120

Mesazh nga Kotelja prej Mon 15 Jun 2009, 08:26

Ju pėlqejnė picat? Cila ėshtė e preferuara? Nėse ėshtė Margarita atėherė do tė duhej tė kremtoni- kjo mbretėreshė e picave, siē e quajnė kremton 120 vjetorin kėtė javė! Margarita bėnė pjesė nė specialitetet mė tė njohura italiane, e u krijua kur mbretėresha italiane, Margarita Savoy dėshiroi qė tė provonte ushqimin popullor-picėn. Andaj nė pallat erdhi pica-mjeshtėri mė i mirė nga Napoli, Raffaelo Bradi i cili pėrgatiti picėn me ngjyrat e flamurit tė ri italian: domate tė kuqe, djathi i bardhė mozzarela dhe fletė e gjelbra tė borzilokut. Dhe ja!


Receta:

Pėrbėrja pėr brumė:

- 500 gramė miell
- njė paketim i vogėl me tharmė
- pak kripė
- pak ujė tė vakėt

Pėrbėrja pėr fil:

- 300 gramė domate tė freskėta
- 300 gramė djathė mozzarela
- 1 lugė vaj ulliri
- origano, borzilok, dhe kripė sipas shijes

Pėrgatitja:

Pėrzieni masėn pėr brumė, derisa tė forcohet dhe lini tė qėndrojė nė vend tė ngrohtė. Kur brumi shtohet, tėrhiqeni me trashėsi pėrafėrsisht sa gishti, lyeni me vaj ulliri dhe vendoseni nė tepsi tė lyer. Brumi mbulojeni me rrathė nga domatet dhe copėzat e djathit, hidhni krip. Piqeni rreth 30 minuta nė 220 gradė. Picės sė pjekur shtojini mėlmesa, origano dhe borzilok.

firma.................................................................................................................................................................................
Mjauuu...!
avatar
Kotelja
Webmaster

Shteti : Nen rrenojat e dashurise!
Postime : 3139
Kyējet nė forum : 13668
Regjistruar mė : 04/06/2007
Profesioni : Viktoriane

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi